Wie ben ik

Wie ben ik?

Is het misschien daar in de donkerte, toen ik mezelf zo kwijt was, jaren terug dat ik de eerste barensweeën onderging van een nieuwe geboorte? Het voerde mij naar de passie om met vallen en opstaan onbevooroordeeld te kijken naar elk mens.

Boeken, zoals de Cursus in Wonderen en zo vele andere hielpen mij om in te zien dat in diepste wezen elk mens onschuldig is. En als er dingen gebeuren die wij markeren als ‘verschrikkelijk’, ‘gruwelijk’, dan blijven de woorden bij mij steeds weer weerklinken: ‘zij weten niet wat ze doen’.

zo is het mijn passie geworden om in een ieder die ik ontmoet op zoek te gaan naar de prachtige Parel, die ieder mens met zich meedraagt, en dus ook in jou huist, …. , jij… die dit nu leest.

En tot slot, wat er ook gebeurt, wat er ook ooit zal gebeuren, welke dwaalwegen je ook ooit genomen hebt, of ooit zult nemen, uiteindelijk zal jouw Ware Afstemming zich openbaren; ‘Groei is onvermijdelijk’. 

Dit voert mij tevens naar de woorden die mij zo kostbaar zijn geworden:
Ik gun mezelf het proces“.