Voorbeeld muziek

Enkele jaren geleden had ik in de verste verte niet het idee om zelf muziek te gaan  maken…. laat staan om een cd uit te geven…….Ik heb eerder het gevoel dat de muziek mij gezocht heeft dan dat ik zelf een bewuste keuze heb ervaren om muziek te gaan maken… Het gebeurde gewoon,…. en vaak op momenten dat ik het niet verwachte……

Zoals het gesprek met iemand wiens dochter het zeer moeilijk had…. Het verhaal had me aangegrepen en
in die gemoedstoestand ontstond bij mij thuis diezelfde avond het lied: ‘en toch’. Of de wandeling op een paasochtend…. een wandeling waarin ik geraakt werd door de schoonheid in de natuur op een wijze zoals ik ze nog nimmer voorheen had gezien….De sfeer hiervan is terug te vinden in het lied: ‘wonder’.
Zo kent elk lied zijn eigen verhaal en ontstonden verschillende liederen…. af en toe mag ik ze spelen bij gelegenheden, kerken, concerten, workshops… en steeds weer wordt het hart van mensen geraakt. … Muziek dus voor een nieuwe tijd. Een tijd die gekenmerkt wordt door een nieuwe bewustwording, waarbij velen steeds meer besef krijgen van de uniekheid en schoonheid die ieder mens, ook jij met zich meedraagt.
Die nieuwe bewustwording wens ik jou toe!
John
Hieronder enkele muzieknummers:

Wonder

En toch

Wie ben jij

Hemelhoog

Ik geloof