• CD1 Het Lied van de Parel

Mijn eerste cd die zich a.h.w. geboren liet worden: ik ging er niet voor zitten; het is alsof de teksten naar me toekwamen, gegrepen als ze waren uit ‘toevallige’ ontmoetingen en gedenkwaardige en soms aangrijpende momenten. ‘En dan ontstond weer een lied’. Maar steeds met diezelfde strekking die de afgelopen jaren steeds dieper in mijn hart ging spreken: nl. dat ieder mens er toe doet! En dat in ieder mens een prachtige parel huist. Het overstijgt alle religies; het is universeel en staat los van elke religie. Die Parel maakt zich ook niet druk over wat jij over jezelf denkt. Stap voor stap zul jij jouw Unieke Parel ontdekken; het dwingt niet; het laat je je vrije gang gaan in je vaak bizarre en dwalende zoektocht: totdat je beseft dat je het buiten jou niet kunt vinden: dan heb je het ware pad ont-dekt; en eens als je dat pad naar binnen inslaat zal de vreugde steeds meer van je leven deel gaan uitmaken.

Toen ik aan mijn zus vroeg of zij het artwork voor de omslag wilde schilderen was dit het resultaat. En dankbaarheid nestelde zich in mijn hart: het plaatje was compleet.